Kantoor VIB

Over VIB Rob van Horssen B.V.

VIB Rob van Horssen B.V. is al sinds 1989 actief in de financiële dienstverlening. Alle diensten op het gebied van assurantiën, financieringen en makelaardij worden verleend vanuit het monumentale pand ‘Villa den Blanckenburgh’ te Beuningen. 

Kennis, kwaliteit en no-nonsens

Dit zijn de sleutelwoorden waar het in ons vakgebied om draait. Ons team bestaat uit 18 personen en wij durven te stellen dat alle specialismen binnen de financiële dienstverlening binnen ons kantoor aanwezig zijn. 

Volmachtkantoor

Sinds 2003 heeft ons kantoor een volmacht van een aantal toonaangevende verzekeraars. Hierdoor kunnen wij nog slagvaardiger en sneller handelen voor onze klanten. In Nederland hebben slechts 340 kantoren een dergelijke volmacht. 

Persoonlijke aanpak

Hoe gek het ook klinkt: Geld draait om mensen. Bij financiële diensten gaat het om zekerheden en realistische financiële mogelijkheden in de toekomst. Die zijn voor elk persoon anders, want mensen zijn nu eenmaal verschillend. 

Daarom kiezen wij voor een persoonlijke aanpak. Wij nemen uw gezinssituatie, werk en ambities als uitgangspunt voor een gedegen advies. 

Spreekt onze werkwijze u aan? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak.