Kantoor VIB

Volmachtkantoor Mandaat Assuradeuren

Wij werken op het gebied van schade- Inkomens- en uitvaartverzekeringen samen met Mandaat Assuradeuren B.V. Mandaat heeft volmachten van diverse verzekeringsmaatschappijen. Een volmacht betekent dat Mandaat Assuradeuren namens en voor rekening van verzekeraars verzekeringen accepteert en polissen opmaakt, maar ook schades beoordeelt en afhandelt.

De voordelen hiervan zijn dat wij erg korte lijnen en meer mogelijkheden tot maatwerk hebben. Wij zullen bij deze verzekeringsvormen dan ook in eerste instantie kiezen voor producten van Mandaat Assuradeuren, tenzij dit niet mogelijk of niet passend is. Onze onafhankelijkheid en het beste advies staat altijd bovenaan.

Voor overige financiële producten beoordelen wij periodiek de prijs/kwaliteitsverhouding van de aanbieders. Op basis hiervan selecteren wij een aantal specifieke aanbieders die wij in ons advies betrekken.

Wij zijn een ongebonden selectieve bemiddelaar. Op uw verzoek verstrekken wij graag een overzicht van die aanbieders die wij in ons advies betrekken.

Klik onderstaand logo om naar de site van Mandaat Assuradeuren te gaan.